bottle-nat-1000x1550-hwbn
Paulaner

Good better Paulaner.

 

Популарноста на пивото Paulaner отсекогаш е многу подалеку од границите на Минхен. Неколку од факторите за успех во светски рамки на пиварницата Paulaner се: посебното уживање, високото ниво на стручност за производство на пиво на нашите мајстори, и познатиот баварски начин на живот. Повеќе од два милиони хектолитри ја напуштаат пиварницата во Минхен-Лангвид секоја година во над 70 земји.

Paulaner останува лојален на својата татковина. Минхенскиот Октоберфест и годишната проба на Salvator со традиционалниот „Politician Derblecken“ се само два примера за регионалните корени на традиционалната минхенска пиварница.

Paulaner

Хроника - Историјата на пиварницата

Choose Yourself

Продолжуваме да доставуваме секогаш квалитетно пиво за вас

Paulaner

Започни со Paulaner

  Телефон:

  +389 71 228 985

  Адреса:

  Кеј 13-ти Ноември 2 лок.586 Скопје
  Северна Македонија

  Е-Маил:

  Кеј 13-ти Ноември 2 лок.586 Скопје
  Северна Македонија